Kenzo Alvarez Tkk G-s

Kenzo Alvarez Tkk G-s
Άμστερνταμ | Ολλανδία
Friday, June 9, 2017 to Saturday, June 10, 2017

Ο Kenzo Alvares (23) έμαθε από πολύ νεαρή ηλικία τη δύναμη του χορού και της μουσικής,  επιδιώκοντας να δίνει νόημα στη ζωή όπου κι αν βρίσκεστε οποιαδήποτε στιγμή. Εκ των υστέρων, αυτό αποδείχτηκε  μία από τις πολυτιμότερες γνώσεις του, λαμβάνοντας κανείς υπόψη ότι έχει ήδη ταξιδεύει ανά τον κόσμο, δίνοντας σεμινάρια και παραστάσεις.  

Ο Kenzo γεννήθηκε στην Ουτρέχτη και μεγαλώνοντας μέσα στο dance studio του πατέρα του, το να «βρίσκεται σε κίνηση» έγινε μεταφορικά και κυριολεκτικά τρόπος  ζωής. Πολύ γρήγορα το ταλέντο του εκδηλώθηκε και ήταν θέμα χρόνου, μέχρι να αποφασίζει να κυνηγήσει τα χορευτικά του όνειρα. Έτσι τελειώνοντας το λύκειο παρακολούθησε μαθήματα performing arts.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μία εξαιρετικά δημιουργική περίοδος με τον ίδιο όχι μόνο να εξελίσσεται ως χορευτής και χορογράφος, αλλά και να καλλιεργεί ταυτόχρονα τη διεθνή του φήμη.  Η συχνή συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, workshops και masterclasses τον καταξίωσαν και επίσημα ενώ μαζί με το crew του «The Kulture Kids»  βρίσκεται συνεχώς  στο προσκήνιο.

Μετά την αποφοίτησή του, ο χορός συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή Kenzo. Χάρη στην πρωτοφανή αναγνωσιμότητα που απέκτησε, η προσοχή του, εστιάστηκε στη διδασκαλία και τη μετάδοση γνώσης. Η διδασκαλία του επικεντρώνεται στη εκπαίδευση νέων χορευτών και την μετάδοση της αξία του χορού ως μορφή έκφρασης μέσα από μαθήματα και εργαστήρια σε ολλανδικά ιδρύματα, όπως Toucheé Dance Company, Παγκόσμιο Κέντρο Χορού και το ROC απο όπου ξεκίνησε και την επιτυχημένη καριέρα του.

Το κοινό έχει γνωρίσει τον Kenzo μέσα από το ρόλο ως χορογράφο σε αρκετά Ολλανδικά TV shows όπως το Everybody Dance Now!, το DanceDanceDance και το Battle On The Dancefloor αλλά και από τη συμμετοχή του στο Everybody Dance Now!, το προσωπικό θεατρικό του show «Piece Of Mind» αλλά και τις διάφορες χορευτικές διοργανώσεις σε Πολωνία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία.  

Πρωταρχικός  του στόχος είναι να διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντες και τις δημιουργικές του ικανότητες, οι οποίες φτάνουν από το χορό και τη χορογραφία, μέχρι το DJing και τη μουσική παραγωγή.  Γνωρίζοντας πόσο ποιητική μπορεί να γίνει η ζωή μέσα από το χορό και τη μουσική, προσπαθεί να την αναδεικνύει κάθε μέρα όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά κυρίως για τους γύρω του. Ο ίδιος λέει «Ο χορός είναι μια εμπειρία γεμάτη χαρά. Είναι ένας από τα πιο πολύτιμους τρόπους για να δώσει κανείς ζωή στη μουσική. Κάθε λεπτομέρεια και κάθε μουσικός τόνος αποπνέει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, χρώμα και συναίσθημα και εμείς, ως άνθρωποι, διαθέτουμε ένα μοναδικό χάρισμα, να εμπνεόμαστε και δημιουργούμε με αυτό.»

 

Facebook: Kenzo Alvares Tkk G-s 

Δείγμα της δουλειάς του μπορείτε να βρείτε στo παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=OxK2Ddix84c

https://www.youtube.com/watch?v=onCntojZGN8

https://www.youtube.com/watch?v=hL0OwdhdSYw

 

 

Ημερομηνία: Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 Ώρα:  13:00 - 14:30

Ημερομηνία: Σάββατο 10 Ιουνίου 2017  Ώρα:17:00 - 18:30

Τοποθεσία:Helexpo-Κορόνα 

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας συμπληρωμένη τη φόρμα στο dance@streetartfestivalthessaloniki.com